Termeni și Condiții

Termeni și condiții

Data intrării în vigoare: 05 Ianuarie 2020

Prin accesarea sau utilizarea oricărui website, cu un link autorizat la prezentul Acord („Website”), înregistrarea unui cont sau accesarea sau utilizarea oricărui conținut, informații, servicii, caracteristici sau resurse disponibile sau activate prin intermediul website-ului (colectiv cu website-ul, ” Servicii „), făcând clic pe un buton sau luând o altă acțiune pentru a semnifica acceptarea prezentului Acord, dumneavoastră:

 1. sunteți de acord să fiți obligați de prezentul Acord și de orice modificări și completări viitoare la prezentul Acord publicate prin intermediul Serviciilor;
 2. reprezintă că aveți vârsta legală pentru a forma un contract obligatoriu;
 3. reprezintă că aveți autoritatea de a încheia prezentul Acord personal și dacă este cazul, în numele oricărei companii, organizații sau altei entități juridice în numele cărora utilizați Serviciile noastre.

Dacă nu sunteți de acord vă obligați prin prezentul acord să nu utilizați serviciile noastre.

Utilizarea dvs. a serviciilor de date este, de asemenea, supusă oricărui termen, condiții și politici suplimentare pe care le postăm separat pe servicii („Termeni suplimentari”), care sunt încorporate prin referire la prezentul acord.

Unele dintre caracteristicile și instrumentele specializate accesibile prin Serviciile noastre sunt furnizate de companii terțe în conformitate cu propriile lor Condiții de serviciu („Termeni terți”) care diferă de ale noastre.

Folosind astfel de caracteristici și instrumente ale unor terți, sunteți de acord că relațiile dvs. cu furnizorii de servicii terți vor fi reglementate de Termenii aplicabili de terți.

Sub rezerva secțiunii din prezentul acord, Pitic Style își rezervă dreptul de a modifica în orice moment prezentul Acord sau politicile sale referitoare la Servicii, efectiv după publicarea unei versiuni actualizate a prezentului Acord sau a oricăror Termeni Suplimentari aplicabili la Serviciile aplicabile.

Ar trebui să revizuiți în mod regulat acest Acord, deoarece utilizarea dvs. continuă a Serviciilor după orice astfel de modificări constituie acordul dvs. pentru astfel de modificări.

1. Înregistrarea.

Atunci când vă înregistrați pe website, sunteți de acord să furnizați numai informații adevărate, exacte, curente și complete, solicitate de formularul de înregistrare („Datele de înregistrare”) și să actualizați imediat datele de înregistrare după aceea, dacă este necesar.

Reprezentați că nu vi se interzice utilizarea serviciilor în temeiul legii aplicabile și că veți fi responsabil pentru toate activitățile care apar în contul dvs.

Sunteți de acord să vă monitorizați contul pentru a restricționa utilizarea acestuia de către minori și alți utilizatori neautorizați și sunteți de acord să nu partajați contul sau parola cu nimeni.

De asemenea, sunteți de acord să îl notificați imediat pe Pitic Style despre orice utilizare neautorizată a parolei sau despre orice altă încălcare a securității Contului dvs. și să ieșiți din Cont la finalul fiecărei sesiuni.

Sunteți de acord să nu creați un cont folosind o identitate falsă sau un alias sau dacă anterior vi s-a interzis să utilizați oricare dintre servicii.

De asemenea, sunteți de acord că nu veți menține mai mult de un cont pentru același serviciu Pitic Style la un moment dat.

Pitic Style își rezervă dreptul de a elimina sau revendica orice nume de utilizator în orice moment și din orice motiv. Dumneavoastră recunoașteți și sunteți de acord că nu aveți nicio proprietate sau alt interes de proprietate în Contul dvs. și că toate drepturile asupra Contului dvs. sunt deținute în beneficiul Pitic Style.

2. Conținutul utilizatorului.

1 Parte responsabilă pentru conținut.

Dumneavoastră recunoașteți că tot conținutul este responsabilitatea exclusivă a părții de la care a provenit acest conținut. Acest lucru înseamnă că fiecare Utilizator este în întregime responsabil pentru tot conținutul pe care respectivul Utilizator îl pune la dispoziție prin intermediul Serviciilor furnizate de Pitic Style, indiferent dacă este online sau offline și dacă este solicitat sau nu de Pitic Style („Conținutul utilizatorului”).

Pitic Style nu are obligația de a pre-ecraniza nici un conținut. Utilizați tot conținutul utilizatorului și interacționați cu alți utilizatori, pe propriul dvs. risc.

Fără a limita cele de mai sus, Pitic Style își rezervă dreptul la discreția sa de a pre-ecraniza, de a refuza sau de a elimina orice conținut. Pitic Style va avea dreptul de a elimina orice conținut care încalcă prezentul Acord sau care este altfel obiectabil.

2. Proprietatea conținutului dvs.

Pitic Style nu revendică dreptul de proprietate asupra niciunui Conținut al utilizatorului pe care îl puneți la dispoziție pe servicii („Conținutul dvs.”). Cu toate acestea, când postați ca utilizator sau publicați conținutul dvs. în servicii, declarați că aveți toate drepturile necesare pentru a acorda Pitic Style licența. Cu excepția conținutului dvs., sunteți de acord că nu aveți niciun drept sau titlu pentru sau pentru orice conținut care apare pe sau în servicii.

3. Licență pentru conținutul dvs.

Sub rezerva oricăror setări de cont aplicabile pe care le selectați, acordați Pitic Style și oricărui om autorizat de Pitic Style, un drept irevocabil, neexclusiv, perpetuu, la nivel mondial, fără drepturi de autor pentru a utiliza, copia, afișa, efectua public, transmite, modifica, publica , distribui, realizeaza lucrări derivate, sublicențiere și altfel exploatează și utilizează în mod comercial și non-comercial și folosește Conținutul dvs. (integral sau parțial) în orice mod sau mediu existent sau ulterior dezvoltat (inclusiv stocare tipărită și electronică) și în orice scop .

Subvenția precedentă include dreptul de a exploata orice drepturi de proprietate în Conținutul dvs., inclusiv, dar fără a se limita la, sub copyright, marcă comercială, secret comercial, brevet sau alte legi de proprietate intelectuală care există în orice jurisdicție relevantă.

În legătură cu exercitarea acestor drepturi, acordați Pitic Style și oricărui om autorizat de Pitic Style, dreptul de a vă identifica ca autor al Conținutului dvs. după nume, adresă de e-mail sau nume de ecran, după cum considerăm oportun.

Nu veți primi nicio compensație de niciun fel pentru utilizarea conținutului dvs. Rețineți că alți Utilizatori pot căuta, vedea, utiliza, modifica și reproduce oricare din Conținutul dvs. pe care îl trimiteți în orice zonă „publică” a Serviciilor.

4. Evaluări și recenzii

Evaluările și recenziile postate de utilizatori pe Serviciile noastre sunt conținutul utilizatorului care nu este aprobat de Pitic Style și nu reprezintă părerile Pitic Style.

Pitic Style nu își asumă răspunderea pentru evaluări și recenzii sau pentru nici o cerere de pierdere economică rezultată din astfel de evaluări și recenzii.

Deoarece ne așteptăm ca utilizatorii să mențină un nivel ridicat de integritate în ceea ce privește evaluările și recenziile postate prin intermediul serviciilor, sunteți de acord:

 1. să bazați orice evaluare sau să vă revizuiți postarea doar pe experiența dvs. de primă mână cu produsul aplicabil, sau serviciu;
 2. nu veți furniza o evaluare sau o revizuire pentru orice afacere, produs sau serviciu cu privire la care aveți un concurențial, proprietate sau alt interes economic, relație de muncă sau altă afiliere;
 3. nu veți trimite o evaluare sau o revizuire în schimbul plății sau al altor beneficii din partea unei persoane sau entități;
 4. revizuirea dvs. va respecta condițiile prezentului acord. Dacă stabilim, la discreția noastră, că orice evaluare sau revizuire ar putea diminua integritatea evaluărilor și recenziilor, putem exclude acest conținut al utilizatorului fără notificare prealabilă.

Alte restricții privind comportamentul utilizatorului

Sunteți de acord să nu utilizați Serviciile în scopuri interzise de prezentul acord sau de legea aplicabilă. Nu veți (și nu veți permite niciunui terț):

 1. să ia măsuri impotriva conținutului publicat pe Pitic Style
 2. să pună la dispoziție orice conținut pe sau prin intermediul Serviciilor care încalcă orice brevet, marcă, secret comercial, drept de autor, drept de publicitate sau alt drept al oricărei persoane sau entități;
 3. este ilegală, amenințătoare, abuzivă, hărțuitoare, defăimătoare, calomnioasă, înșelătoare, frauduloasă, invazivă a vieții private a altuia, chinuitoare, obscenă, ofensatoare sau profană;
 4. constituie publicitate neautorizată sau nesolicitată, poștă electronică necomestibilă sau în e-mail;
 5. implică activități comerciale și / sau vânzări fără acordul prealabil scris al Pitic Style, cum ar fi concursuri, loturi, barter, publicitate sau scheme piramidale
 6. înlocuiește orice persoană sau entitate, inclusiv orice angajat sau reprezentant al Pitic Style.

Feedback

Sunteți de acord că transmiterea dvs. de orice idei, sugestii, documente și / sau propuneri către Pitic Style („Feedback”) este pe propriul dvs. risc și că Pitic Style nu are obligații cu privire la acest feedback.

Reprezentați și garantați că aveți toate drepturile necesare pentru a trimite feedback. Prin prezenta, acordați Pitic Style dreptul de a folosi orice feedback în orice mod, în orice moment, fără nicio aprobare sau compensare suplimentară.

Back to top button
Close
Close